Judetul Bihor

BIHAR MEGYEI TANÁCS

Bihar megyei menetrend szerinti személyi közszállitási Szolgálat
modal.loading...

Keresés

Honnan:

Hová:

Felé :

Dátum:

Most közlekedő járatok

Használati útmutató

• A keresési mező megmutatja a közvetlen útvonalakat két végpont(település) között vagy, abban az esetben ha nem létezik közvetlen útvonal, mutatja a csatlakozásokat olyan útvonalakkal, amelyek segitségével elérhető a célállomás. Az átszállás egy olyan állomáson történik, ahonnan a másik járat eléri a végcélt.

• Abban az esetben, ha a rendszer nem talál csatlakozást a kiindulóhely és a célállomás között, kezdjen új keresést az indulási vagy az érkezési hely módositásával olyan településre, amely valamelyik végpont földrajzi környezetében van, igy esélye lesz új csatlakozásokat találni.

• A Térkép Helységnevekkel gombnál kattintson egy település tűzőjére és megláthatja az összes járatot, amely az adott településről indul, vagy áthalad rajta. Kattintson egy útvonalra és láthatóvá válik minden közlekedési időpont, valamint a napok, amikor a járatok közlekednek. Láthatják a járatok menetirányát is a térképen.

• A Szállitók gomb alatt találják azon közszállitást végző fuvarozócégek elérhetőségeit, amelyek a megye területén menetrend szerinti járatokat üzemeltetnek.

• A Riasztások gombnál, ha a gomb aktiv(villog), rákattintva láthatják, ha ideiglenes módositások lépnének fel bármely járat menetrendjében: járatok felfüggesztése, menetidő módositások, vagy közlekedési határidők, amennyiben a fuvarozó lemondana a járat további üzemeltetéséről.

Következő órában induló járatok