Judetul Bihor

CONSILIUL JUDEŢEAN BIHOR

Serviciul de Transport Public de Persoane prin Curse Regulate în Judeţul Bihor
Se incarcă......

Caută

De la:

Până la:

Via :

Data:

Curse acum

Ghid de utilizare

• Secțiunea de Căutare va afișa traseele directe între două stații (localități) sau, în cazul în care nu există un traseu direct, legăturile cu alte trasee care ajung în stația de destinație, transbordarea efectuându-se în stația terminus a traseului care deservește stația de plecare.

• În cazul în care nu se găsește rută de legătură între stația de plecare și stația de destinație încercați o nouă căutare, alegând stația de plecare sau stația de destinație o altă localitate din aceeași zonă geografică și reluați căutarea în funcție de noile legături găsite.

• În secțiunea Hartă Localități faceți click pe un pin pentru a vedea toate traseele care pornesc sau tranzitează respectiva stație. Faceți click pe un traseu pentru a vedea toate orele la care deservește acea stație precum și zilele de circulație. Puteți vedea și ruta traseului pe hartă.

• În secțiunea Operatori puteți vedea datele de contact ale operatorilor de transport care efectuează Serviciul de transport public de persoane prin curse regulate în județul Bihor.

• În secțiunea Alerte, dacă butonul este activat (pâlpâie), veți putea vedea dacă sunt modificări temporare ale programului de circulație cum ar fi: suspendări de curse, modificări de orar, trasee operate doar pe o perioada determinată datorită renunțării operatorului de transport, etc.